Getting married in France

France is still high on my favorite list and that is due to the great diversity. The dynamism and uniqueness of a city like Paris, but also the beautiful chateau's, wine regions and coastal towns appeal to the imagination. I love the language, the kitchen and the 'laisser faire' of the flat country.

Regelmatig heb ik een ceremonieel huwelijk midden in Parijs in een van de parken, Parc luxembourg, Jardin des Tuileries of in een schitterend hotel voltrokken. In de parken kan dat eigenlijk alleen met niet al te grote gezelschappen. De parkwachten houden alles goed in de gaten en als je het netjes doet en de taal spreekt komt het als het weer goed. En buiten Parijs is natuurlijk veel meer mogelijk. Frankrijk heeft een keur aan geweldige ‘verborgen’ plekken gelukkig brengt internet je al een stukje verder.

jouwtrouwambtenaar

Foto: Guusta Veldman. Locatie: Parc Luxembourg.

Het is voor Nederlanders  niet mogelijk om voor de Franse wet te trouwen. Ook bruidsparen uit Frankrijk mogen alleen in de gemeente trouwen waar zij wonen, tenzij de burgemeester bij hoge uitzondering anders beslist. Er zijn veel regels en die stress wil je niet hebben zo vlak voor je mooie dag. Wil je het niet zelf oranisen? Voor professionele begeleiding,  organisatie en goede tips?

Please contact me: Wedding Officer Marijke Plas,
0031 (6) 46617220info@jouwtrouwambtenaar.nl.