Opnieuw JA zeggen!

Wat is er mooier om na een aantal jaren opnieuw JA te zeggen tegen de liefde van je leven? Ook wel genoemd de herbevestiging van je trouwceremonie.
Of je nu 1, 10 of 50 jaar getrouwd bent, het gevoel, de intensiteit wil je verankeren als nieuw baken in je levensgeschiedenis. Of gewoon voor een lekker feestje met een bijzondere noot! Opnieuw JA zeggen!

Waarom opnieuw JA zeggen?
Alle redenen zijn legitiem. De geschiedenis van jullie levens zal nu rijker zijn dan tijdens jullie officiële huwelijk. Er zijn episodes aan toegevoegd, mooie warme herinneringen maar misschien ook verdrietige en emotionele momenten. Voor sommigen bracht de huwelijksdag om wat voor reden dan ook niet dat wat je had gehoopt, voor anderen is herbevestiging een dierbaar moment om de kinderen in te betrekken.

Opnieuw JA zeggen!Waar en met wie?
Met je kinderen, familie en vrienden om je heen, of gewoon met z’n tweetjes. Kies de voor jullie meest dierbare plek op aarde, in het bos, op het strand, bij je thuis het buitenland of als verrassing te midden van een verjaardagsfeest of jubileum.

Officieel erkend?Opnieuw JA zeggen!
Een gelofte vernieuwing is geen juridisch bindende ceremonie zoals een bruiloft is, het is dus mogelijk voor iedereen.

Wat kun je verwachten en wat zijn de kosten?
Als beëdigd buitengewoon trouwambtenaar van de burgerlijke stand voltrek ik officiële huwelijken en niet juridisch erkende huwelijken. In het laatste geval is de handtekening op de ’trouwacte’ dus niet geldig voor de wet maar heel waardevol voor jullie zelf. Jullie levensloop wordt samengevat in een levendig, betrokken, herkenbaar en dynamisch verhaal. Ook jullie getuigen, vrienden en kinderen spelen een grote rol.

In overleg kijken we naar de kosten, hoe uitgebreid willen jullie het hebben, hoeveel uren zijn ermee gemoeid? Dat is bij iedereen verschillend, bel gerust voor een indicatie.

Opnieuw JA zeggenVelen gingen jullie voor tijdens onze Serious Request actie in 2014 waar ik met 3 collega’s heel veel mooie momenten voorbij zag komen. Daarvan heb ik alvast wat foto’s bijgevoegd. Voor vragen kun je me altijd bellen of mailen.
info@jouwtrouwambtenaar.nl
of 0646617220.

Opnieuw JA zeggen! Opnieuw JA zeggen! Opnieuw JA zeggen!
Opnieuw JA zeggen! Opnieuw JA zeggen! Opnieuw JA zeggen!
Opnieuw JA zeggen! Opnieuw JA zeggen! Opnieuw JA zeggen!

fotografie: Dejavu reportage