Je eigen trouwambtenaar

En dan nu iets over mezelf. Naast mijn rol van moeder van drie (grote) kinderen en echtgenote heb ik altijd zelfstandig gewerkt en veel gereisd. Achttien jaar geleden toen de kinderen groot waren besloot ik te solliciteren als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in Heemstede waar ik werd aangenomen en beëdigd. Inmiddels heb ik in de afgelopen zeventien jaar honderden huwelijken voltrokken in allerlei talen, kleuren en toonaarden. Dit leverde veel feedback van stellen die het als onvergetelijk hebben ervaren (zie referenties).  Je eigen trouwambtenaar

Het is leuk en interessant om een duik in het leven van twee mensen te mogen nemen. Je lift als het ware een tijdje mee in een hele gelukkige en opwindende periode van hun leven. Mocht het je aanspreken dan zullen we elkaar ontmoeten. Dan ben ik binnenkort ‘Jullie eigen ambtenaar!’